Penne cremoase cu sparanghel si mazare

Pastele astea se prepara cam intr-un sfert de ora si sunt o sursa buna de chestii trebuincioase, precum acid folic, fier sau fibre.

 

Ai nevoie de:* pentru 2 portii

  • 300 gr. penne
  • 300 gr tulpini de sparanghel, taiate bucati, cu partea lemnoasa indepartata
  • 200 gr mazare congelata
  • coaja rasa si zeama de la o jumatate de lamaie
  • 100 gr de branza cu verdeturi
1. Fierbe pastele. Cu 2 minute inainte de a fi gata, adauga sparanghelul si mazarea. Fierbele impreuna, apoi strecoara. Pastreaza o cana din apa in care au fiert.2. Pune din nou pastele in oala. Adauga coaja de lamaie si branza. Pune si zeama de lamaie, cata vrei tu, si cateva linguri din apa in care au fiert, pentru a subtia sosul.

Pofta!

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *