Naut cu vinete si ardei verde

N-am prea stiut sa gatesc nautul, cumva, a ramas ceva misterios pentru mine.
Pana recent, cand vad ca dau peste tot felul de retete bune si usor de facut. Cea de azi e una dintre ele.

Ai nevoie de:

  • 2 conserve de naut fiert
  • 2 vinete taiate bucatele
  • 3 ardei verzi, taiati bucati
  • o lingura pasta de rosii
  • 3-4 linguri ulei de masline

1. Prajeste vinetele in putin ulei, sau, pentru o varianta mai sanatoasa, coace-le in cuptor pana se inmoaie.

2. Intr-o tigaie, pune uleiul de masline, si prajeste 10 minute nautul, pana se rumeneste putin. Adauga ardeiul verde si mai lasa 5-6 minute. Ca si condiment, eu am pus fulgi de chilli afumat, insa daca nu vrei varianta picanta, poti sa pui doar sare si piper.

3. Adauga vinetele, pasta de rosii, putina apa si amesteca bine. Mai lasa cateva minute pe foc pana se omogenizeaza gusturile si gata.
Serveste cu patrunjel verde peste.

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *