Surprinzatoarea supa de sfecla

Da, nici eu n-am mai mancat supa de sfecla pana acum. Iar dupa ce am vazut cat de gustoasa e si cat de usor se face, m-am intrebat de ce nu am mancat supa de sfecla pana acum 🙂

 

Ai nevoie de:

  • 4 sfecle rosii, taiate cubulete
  • 5 rosii, taiate cubulete
  • 2 cepe verzi sau 1 uscata
  • frunzele de la 2 sfecle (optional, insa recomandat)
  • 2 linguri de ulei
1. Caleste ceapa taiata marunt in uleiul in care adaugi putina apa.2. Dupa ce s-a inmuiat ceapa, adauga sfecla, rosiile (eu nu le-am decojit), frunzele de sfecla taiate fasii, sare si piper. Adauga apa, in functie de cat de groasa iti place supa, si lasa la fiert 20-30 de minute, pana s-a fiert sfecla.

3. La final pune otet dupa gust, pentru ca trebuie sa fie acrisoara.

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *