Linguine cu dovlecei si lamaie

De multe ori lucrurile simple sunt cele mai bune. E valabil si in cazul retetelor.
Azi iti propun sa incerci reteta asta de paste, extrem de simplu de facut si nesperat de buna.

300g de linguine
3 dovlecei, dati pe razatoarea mare
4 linguri ulei de masline
3 catei de usturoi, tocati marunt
coaja rasa de la 1 lamaie
1 praf fulgi de ardei iute
1 mana frunze de busuioc, rupte

1. Fierbe pastele conform instructiunilor de pe pachet, apoi scurge-le repede.

2. Pune-le inapoi in cratita in care le-ai fiert, adauga dovleceii rasi, uleiul de masline, coaja de lămâie, fulgii de ardei iute și aproape tot busuiocul. Amesteca bine totul si serveste cu busuiocul ramas presarat.

Merg foarte bine cu masline Kalamata.

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *