Shania Twain

Shania Twain straluceste de sanatate, fericire si energie la 49 ani.

Este o vegetariana care mananca branza, dar nu si oua sau peste. Sfideaza varsta urmand o dieta vegetariana, merge pe jos, danseaza, calareste, practica yoga si pilates.A devenit vegetariana in 1993 si a fost numita cel mai sexy vegetarian in 2001 de catre PETA.
In 2013 a fost numita cea mai frumoasa femeie de catre cititorii revistei americane Country Weekly.“E o chestiune personala. Nu o sa predic niciodata vegetarismul”, a spus ea.“Este o alegere foarte personala. Trebuie sa ti se potriveasca si sa fie in regula pentru tine din punct de vedere emotional, spiritual si fizic. Daca functioneaza pentru tine, e minunat”, spune ea.

“Nu am fost niciodata o mare mancatoare de carne, dar am mai multa energie acum. Mananc mult tofu si beau shake-uri cu soia si fructe in fiecare dimineata. Intotdeauna am soia, fasole sau naut la pranz sau la cina.”

“Cu siguranta cred ca sunt anumite beneficii. Cunosc o multime de oameni care au avut cancer, de exemplu, si care au mi-au subliniat – primul lucru pe care doctorul mi l-a spus a fost sa nu mai mananc carne in timpul acestui proces – “, a declarat ea.

“Cred ca este interesant ca un doctor sa sugereze o dietata vegetarianta cand esti deja bolnav”.

“Poti de asemenea manca prost ca vegetarian”.

Trebuie sa mananci sanatos. Eu raman la un mix de alimente crude si integrale in fiecare zi. Ma asigur ca mananc vedeturi in fiecare zi, nuci si alimente neprocesate”.

“Fac asta in fiecare zi. Daca sfarsesti prin a manca paine si orez si paste pentru a te satura atunci probabil nu mananci neaparat mai sanatos. Probabil eviti cateva din efectele secundare ale mancatului de carne. Dar nu iti faci neaparat un beneficiu mancand amidon.”

“Fac un festin cu ocazia Craciunului. Friptura mea este extrem de gustoasa. Folosesc ciuperci si fulgi de drojdie ca baza pentru friptura, si este delicioasa. Are acelasi gust cu friptura de curcan, dar nu contine niciun animal si este intr-adevar yummy. Toata lumea o adora”.

“Cred ca o sa fac o carte de bucate sa ajut oamenii. Am consumat multe mancaruri vegetariene ale altora si e nevoie de multe ore in bucatarie pentru a obtine retete bune. Am petrecut mult timp experimentand, pana in punctul in care obtin mancaruri care satisfac si gusturile celor care consuma carne.”
spune Shania Twain.

de Diana Sim

Surse:
http://www.reviewjournal.com/columns-blogs/doug-elfman/shania-twain-vegetarian-not-about-preachify
http://www.examiner.com/article/shania-twain-dazzles-at-47-her-vegetarian-diet-and-workout-secrets

Sursa foto:
http://www.lasvegas.com/event/shania-twain/19602/

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *