Oua marocane picante

Ai nevoie de:

o lingura ulei
o ceapa mare, feliata subtire
3 catei de usturoi feliati
o lingura pasta de ardei iute
o lingurita de coriandru macinat
150 ml supa de legume
400 g de naut din conserva
2 conserve a cate 400 g de rosii cherry
2 dovlecei, taiati cubulete
200 g spanac tanar
4 linguri coriandru tocat
4 oua mari

1. Incinge uleiul intr-o tigaie mare, caleste bine ceapa si usturoiul, amestecand mereu, pana incep sa devina aurii. Adauga pasta de ardei iute si coriandru macinat , amesteca bine.2. Toarna peste ele supa si nautul, cu tot cu lichidul din conserva. Acopera mancarea si las-o sa fiarba 5 minute, apoi zdrobeste circa o treime din naut, pentru ca supa sa fie ceva mai groasa.

3. Pune rosiile si dovleceii in tigaie si fierbele 10 minute, pana cand dovleceii se fragezesc. Incorporeaza spanacul atat cat sa se inmoaie in tigaie.

4. Adauga coriandrul tocat, apoi fa patru adancituri in mancare si sparge in fiecare cate un ou. Acopera tigaia si gateste totul 2 minute, apoi ia-o de pe foc si lasa mancarea 2 minute inainte de a o servi.

Pofta buna !

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *