Veg Awards 2015 – Castigatorii

Gata, a venit momentul sa anuntam castigatorii primei editii VEG AWARDS, Premiile Asociatiei Vegetarienilor din Romania! 🙂

Comunitatea VEG din Romania a crescut considerabil in ultima perioada.

Iata de ce, Asociatia Vegetarienilor din Romania, a hotarat ca a venit momentul magic sa organizeze VegAwards 2015 si sa premieze cei mai de seama oameni, cele mai alese locuri si cele mai inspirate si prietenoase spatii cu stilul de viata vegetarian.

Consiliului Director al Asociatiei Vegetarienilor din Romania a facut cate 5 nominalizari la fiecare dintre cele 8 categorii propuse, iar in perioada 25 Noiembrie-5 Decembrie, timp de 10 zile comunitatea vegetarienilor, dar si orice utilizator cu acces la internet a putut sa isi voteze favoritul pe pagina oficiala a asociatiei – asociatiaveg.ro

Castigatorii au fost stabiliti in urma rezultatelor poll-urilor de pe aceasta pagina, impreuna cu decizia Consiliului Director al Asociatiei Vegetarienilor din Romania.

Iata care sunt castigatorii pentru anul 2015

Cel mai sexy vegetarian din Romania

Categoria FEMEI – TANIA BORDIANU

Categoria BARBATI- ANDI MOISESCU

Cel mai bun blog de lifestyle vegetarian – NICK-TEODORESCU.EU

Cel mai bun blog de retete – AROMEDEPOVESTE.RO

Cel mai bun restaurant vegetarianRAWDIA

Cel mai bun restaurant veg-friendly – SIMBIO

Cel mai bun catering vegetarian – MANCARE VEGANA.RO

Cel mai bun magazin on-line – SOLARIS, solarisplant.ro

Pe langa cei 8 castigatori, Asociatia Vegetarienilor din Romania a oferit si 4 premii speciale in semn de respect si apreciere pentru oameni cu multa vointa si idei frumoase care sprijina stilul de viata vegetarian si comunitatea vegetarienilor din Romania, si anume:

ANDREI ROSUVegetarianul anului 2015

SARA GREEN, primul fast-food veg din Romania Cea mai buna idee vegetariana

SLOWLY VEGGIECea mai delicioasa revista de retete din Romania

VELPITAR, si painea SYLVESTER GRAHAM – Cel mai aprig sustinator al comunitatii vegetariene si al evenimentelor veggie

 

Felicitari dragilor! Speram sa fiti si in 2016 la fel de frumosi si de implicati in promovarea stilului asta frumos de viata.

Published by

13 thoughts on “Veg Awards 2015 – Castigatorii

  1. De ce numai din București? În Arad sunt doua restaurante vegetariene , unul mai fain ca altul , fiecare în felul lui.

    1. Doina, propunerile pentru nominalizari au fost facute de catre membrii Asociatiei Vegetarienilor din Romania. Niciun membru nu a propus restaurantele mentionate de tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *