Alyssa Milano

Alyssa Milano cunoscuta pentru interpretarea lui Jennifer Mancini din serialul Melrose Place, are o poveste

trista. Actrita vorbea cu un prieten din New York pe 11 septembrie  cand au avut loc atentatele din SUA si isi amintea cum putea sa simta mirosul de carne arsa. “Mi-a adus aminte imediat de un gratar”. Se pare ca cele cuvinte au fost suficiente pentru a transforma actrita int-o erbivora.

Alyssa Milano nu s-a abatut de la meniul vegan nici in timpul sarcinii cu fiul sau, Milo Thomas. Unele femei vegetariene, in timpul sarcinii simt nevoia sa manance carne, dar poftele Alyssei nu s-au abatut prea departe de broccoli si pizza.

Este o vegetariana care mananca branza, actrita urmeaza un plan alimetar echilibrat care consta in mese ce contin 40% carbohidrati, 40% proteine si 20% grasimi sanatoase. De cele mai multe ori mesele ei provin din propria ei gradina de legume, pe care sotul ei a amenajat-o la aniversarea lor de un an. Intr-o zi obisnuita, Alyssa Milano isi incepe dimineata servind la micul dejun fulgi de ovaz.

Masa de pranz este compusa de cele mai multe ori din salata facuta din legume de gradina, cum ar fi: spanac, rucola, fasole verde, conopida si broccoli. Uneori mai adauga in salte si orez brun. Cina, de asemenea cuprinde o multime de legume, ea prefera in mod deosebit pizza cu legume in special cu broccoli.

Cand merge in vizita la mama ei, Alyssa adora sa manance lasagna cu spanac, specialitate a bucatariei italiene. Dieta Alyssei este cu siguranta plina de legume, cereale integrale, branza, produse pe baza de soia, tofu si quinoa de unde isi ia si necesarul de proteine.

Aceasta are in permanenta grija de corpul si sanatatea ei, catalogandu-se ca fiind o persoana foarte activa, care chiar si in timpul sarcinii, a practicat yoga. In prezent Alyssa se bucura de cursuri de spinning 40 de minute pe zi, pentru tonifierea muschilor.

In vara anului 2006 actrita a aparut pe coperta revistei PETA in care aceasta purta o rochie din salata verde, incuranjand cat mai multi oameni sa aleaga calea veganismului, declarand:

Aceasta lume este plina de suferinta. Alegerea de a fi vegan, este un lucu care va reduce suferinta.

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *