Suc de morcovi cu ananas si ghimbir

Acest suc este clasic si foarte usor de facut. Amestecul de ananas, morcov si ghimbir iti va incanta cu siguranta papilele gustative.

Este potrivit pentru a fi consumat la micul dejun sau cand ai pofta de ceva dulce.
Datorita continutului bogat in vitamine, acest suc iti da energia de care ai nevoie pentru tot parcursul zilei.

Ai nevoie de:

  • 7 – 9 morcovi
  • 1 ananas potrivit (doar pulpa)
  • 1 lingurita de ghimbir
  1. Curata morcovii si ananasul de coaja.
  2. Pune in blender morcovii si ananasul.
  3. Adauga ghimbirul.
  4. Optional poti adauga si apa, in functie de preferinta.

Din ingredientele mentionate mai sus iti ies cam 2 cani, pentru un gust mai racoritor poti adauga si apa.

Il poti pastra la rece intr-o sticla inchisa etans pana la 48 de ore, dar este de preferat sa-l consumi in cateva ore, atunci cand este proaspat pentru a nu-si pierde din proprietati.

Iti recomand sa-l incerci este absolut delicios!

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *