BAZELE GATITULUI VEGETARIAN

Conferință susținută de Andra Dudea

Sănătatea noastră este cel mai important lucru pe care-l avem și este esențial să îi acordăm cea mai mare atenție. Trăim în secolul vitezei și suntem pur și simplu asaltați de informații nutriționale, păreri medicale pro și contra, aparatură modernă și sofisticată, diete … iar timpul trece atât de repede încât nu îți rămâne timp să înveți să gătești sau să găsești acel timp pe care să îl dedici gătitului acasă ….și mai ales vegetarian.

Te numeri printre cei care se plâng de lipsa timpului și de faptul că este complicat și prea scump să gătești vegetarian?

Hai la conferința susținută Andra Dudea – bucătar și blogger vegetarian, vegan și raw vegan!

Vei avea parte de o întâlnire amicală unde vei afla tot ce îți dorești despre:

  • proteina vegetală – care, cum, cât și cum o mănânci
  • combinații alimentare corecte
  • cum se consumă nucile și semințele
  • smoothie-uri
  • sucuri
  • aparatură necesară
  • cum te descurci cu ce ai în casă sau cu o investiție minimă

Mai mult decât atât, Andra vine cu exemple concrete din experiența ei personală și cea de bucătar veg, rețete de bază și foarte simple ca proces de preparare.
Vino să descoperim împreună tipsuri despre cum putem transforma rețetele preferate în preparate vegane sau chiar raw, la fel de delicioase dar mult mai sănătoase.

Partea cea mai importantă a întâlnirii – ne cunoaștem, ne împărtășim experiențele, găsim răspunsuri , ne încărcăm de voie bună și motivație pentru a fi cât mai sănătoși!

JOI, 31 Martie 2016, ora 19:00
Connect Hub, Blvd. Dacia 99, etajele 4 și 5
Intrarea este liberă!

Locurile sunt limitate, de aceea te rugăm să îți rezervi locul în sală din timp. Trimite un email la inscrieri@asociatiaveg.ro cu numele tău șiintenția de a participa la conferință.
Dacă sunteți mai mulți te rugăm să ne transmiți numele tuturor persoanelor care doresc să fie prezente.
Prioritate vor avea persoanele care își rezervă locul din timp!

Te așteptăm cu mare drag!

Toate fondurile obținute din donații și sponsorizări susțin Asociația Vegetarienilor din România în efortul de a aduce informare și susținere celor interesați de sănătate și de un mod de viață frumos și blând cu animalele și planeta noastră.
___________________________________________________
Asociația Vegetarienilor din România

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *