Alicia Silverstone

Cunoscuta drept o vegetariana convinsa, care nu a mai mancat carne de mai bine de zece ani, in 2004 a acceptat sa pozeze nud pentru o campanie PETA  si nu a ezitat sa se dezbrace complet pentru a fi si mai convingatoare. „Sunt Alicia Silverstone si sunt vegetariana“, spune vedeta, care povesteste cum a renuntat la produsele din carne si cum si-a schimat viata radical.

In 2009, Alicia a lansat prima ei carte Dieta The Kind, care contine peste 100 de retete deliciose si este 100% vegetariana, aprobata de medicii nutritionisti si de specialistii in domeniu.


Cartea include un regim alimentar care se bazeaza pe cereale integrale, legume, fructe, soia si preparate raw vegane dar si sfaturi pentru a pierde in greutate.

Dieta mea este blanda atat cu organismul uman, cat si cu natura.  Sa o urmezi e cel mai bun lucru pe care il poti face! Vei slabi, vei fi mai sanatos si vei contribui la bunastarea planetei” a marturisit actrita.

Aceasta a mai declarat ca, cei care vor urma dieta The Kind, se vor indragosti de acest stil alimentar si nu vor mai dori vreodata sau mai consume carne, lactate, alcool sau zahar alb.

Alicia este o mare iubitoare de animale si sustine organizatia PETA, ea a renuntat definitiv la carne dupa ce a participat la o conferinta, privind drepturile animalelor. In afara de dieta vegetariana, Alicia Silverstone promoveaza, produse cosmetice care nu sunt testate pe animale si nu contin substante chimice. In viata de zi cu zi, ea conduce o masina hibrid, foloseste aparate eficiente, becuri economice si are panouri solare pe acoperisul casei sale.

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *