Conventia de nutritie 2016

Am adunat cei mai buni specialisti in domeniu pentru ca vrem sa iti oferim secretele de top in materie de sanatate, bucurie si fericire.

Conventia de Nutritie de anul acesta iti ofera posibilitatea sa ai acces la informatii pretioase de la Cristian Margarit, Florentina Gionea, Mihaela Stroe, Liviu Andronovici si Andreea Mihalcea pe parcursul intregii zile de 16 Aprilie 2016! Si tot atunci aniversam 3 ani de Iubim si Gatim! Nu rata aceasta ocazie!

Conventia-de-nutritie

Cristian Margarit este un sustinator al vietii sanatoase si a tot ceea ce implica: nutritie, dieta, sport, relaxare si pentru asta aloca zilnic timp pentru documentare. In editia de anul acesta a Conventie de Nutritie va vorbi despre nutritie suplimentele de care ai nevoie ca sa te bucuri de o piele frumoasa si sanatoasa

Andreea Mihalcea este expert in bucataria simpla si sanatoasa si autorul cartii 100 retete usoare, delicioase si preparate fara foc, lansata in decembrie 2014. Impreuna cu echipa ei face PR pentru un stil de viata sanatos si cat mai raw de aproape 3 ani prin intermediul proiectului totul despre raw®.  

Mihaela Stroe este doctor in sociologie, speaker motivational, trainer, autor de carti de dezvoltare personala, unul dintre putinii experti in comunicare nonverbala din Romania, recunoscuti international. In cadrul Conventiei de Nutritie de anul acesta, Mihaela ne va povesti despre detoxifierea mentala, esentiala in procesul de detox pe care il facem in aceasta perioada.

  SUPER! VIN SI EU LA CONVENTIE

Liviu Andronovici – profesor, doctor, inginer, cercetator polivalent si un neobosit căutator de nou. Dl Andronovici ne va povesti cu mare drag si lux de amanunte despre chimicalele din mancare si ne va raspunde la intrebarea care ne macina pe toti: de unde ne intoxicam cu metale grele?

Florentina Gionea este Specialist in Nutritie Energetica, concept creat personal prin care obtine rezultate spectaculoase in programele de detoxifiere si slabire.

Florentina se simte cea mai fericita atunci cand poate accesa energia descoperirii si nu putea sa lipseasca de la Conventia de Nutritie de anul acesta. Va povesti cu drag, cum stie ea mai bine, Cum sa topesti kilogramele in plus si sa nu le mai pui la loc? si Nutritie Energetica, Nutritia Viitorului. Science-Fiction sau predictie?

IMI PLACE! VIN SI EU LA CONVENTIE

Prezentatoarea evenimentului: Teodora Dragoi Pop.

Teodora este prietena Iubim Si Gatim. Impreuna cu Florentina Gionea au gatit in fiecare duminica, timp de 2 ani, la TV H in rubrica Iubim Si Gatim gazduita in emisiune Dr H, a carei realizatoare este.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:

09.30- 10.00 – Inregistrarea participantilor

10.00- 11.15 – Florentina GioneaCum sa topesti kilogramele in plus si sa nu le mai pui la loc?

11.15– 12.15 – Cristian Margarit: Nutritia si suplimentele pentru frumusetea pielii!

12.15 – 12.25 – Pauza

12.25 – 13.15 – Andreea Mihalcea: Secretele Bucatariei Simple si Sanatoase

13.15 – 13.45 – Mihaela Stroe: Detoxifierea mentala

13.45 – 14.45 – Pauza de masa

14.45 – 16.00 – Liviu Andronovici: Chimicalele din mancare. De unde ne intoxicam cu metalele grele!

16.00 – 17.00 – Florentina Gionea: Nutritie Energetica, Nutritia Viitorului. Science-Fiction sau predictie?

De la 17.00 – 18.00 Aniversam 3 ani de Iubim Si Gatim.

Te asteptam cu gustari delicioase si tort raw-vegan din partea casei :)

SÂMBĂTĂ, 16 APRILIE 2016, ORA 10:00 AM -6:00PM

Hotel Golden Tulip, Bld Decebal nr 19 (Metrou Piata Muncii) – hotelul detine locuri de parcare.

Preturi:

  • Bilet integral: 95 lei
  • Bilet client fidel: 85 lei

Plata se face in avans in contul S.C. INEDIT PROSPERITY CONSULTING SRL contul nr. RO50BRDE445SV89024784450 deschis la Banca BRD Agentia Victoria.

MA INSCRIU LA CONVENTIE

CONVENTIA DE NUTRITIE este un eveniment organizat de iubimsigatim.ro in parteneriat cu Asociatia Vegetarienilor din Romania si Solaris. Mai multe detalii despre eveniment gasesti aici

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *