Cheesecake raw-vegan

Aceasta reteta este 100% raw-vegana, fara zahar, gluten, lactate. Este foarte delicioasa si destul de usor de preparat.

Ai nevoie de:

Pentru blat (crusta)
1 1/2 nuci sau migdale
3/4 curmale
1 lingura ulei din nuca de cocos

Pentru crema
3 linguri de caju, inmuiat peste noapte
3/4 suc de lamaie
2/3 linguri sirop de artar
1/2 linguri de ulei de cocos
1/4 linguri unt de cacao topit
un parf de sare
capsuni proaspete sau congelate
1 lingurita de esenta de vanilie

Pentru decor
fructe de padure, sau alte fructe dupa preferinta

1. Se adauga in blender nucile, curmalele, uleiul de cocos si se blenduiesc  pentru cateva secunde. Apoi se aseaza pe o forma de tort cu peretii detasabili si se lasa la frigider.

2. Intre timp adaugam in blender cele 3 linguri de caju inmuiat, zeama de lamaie, siropul de artar,
sarea, esenta de vanilie si amesteca pentru 30-40 de secunde.

3. Se adauga uleiul de cocos si untul de cacao si se amesteca din nou.

4. Se adauga peste crusta jumatate din compozitie si se lasa la frigider pentru o ora.

5. Adauga capsunile peste jumatatea din compozitie si  blenduieste pana cand
se omogenizeaza, dupa care se adauga peste compozitia din frigider si se orneaza.

6. Se lasa la frigider minim 4 ore dupa care se poate servi.

Pofta buna!

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *