Aproximativ 55% dintre americani ar putea deveni vegetarieni

Conform unui studiu recent realizat de Wakefield Research, 55% din locuitorii SUA intentioneaza sa manance alimente vegetariene. Studiul a fost sprijinit de House Foods (un principal furnizor de tofu), iar rezultatele sunt in concordanta cu alte studii si indicatori similari, ce indica o schimbare majora.

Produsele alimentare vegetale, au fost numite ca fiind o tendinta de top pentru 2016, precum si un studiu realizat in 2015 care arata faptul ca, 36% din americani sunt deschisi pentru a adopta un stil de viata sanatos.

“Produsele vegetale au inceput sa fie foarte cautate din diferite motive si acest lucru va continua sa creasca. In special tinerii sunt mai atrasi de aceasta parte si sunt in cautarea unor optiuni de mancare mai sanatoasa. Oamenii au devenit mai constienti si se preocupa mai mult de alimentatia lor”, a declarat Yoko Difrancia, manager de marketing de la House Foods.

De asemenea, potrivit noilor sondaje, 1 din 3 persoane recunoaste ca ii place tofu. Americanii carora le place tofu il mananca pentru ca este sanatos (67%), pe cand cei carora nu le place invoca motivul gustului (59%).  Bineinteles, lipsa cunostinteleor de preparare a tofu este un inpediment major. Multi oameni cred in mod gresit ca acesta nu are gust, dar defapt nu folosesc retetele potrivite.

051135056-03-curried-peas-and-tofu-recipe_xlg

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *