Mimi Kirk vine la VegFest – 11 iunie 2016, Bucuresti

Participă la Conferința “How to Live Raw in Romania” de pe 11 iunie de la ora 9.30, în București, la Palatul Ghica Tei.
În deschiderea Conferinței lui Mimi Kirk, The Code va susține un seminar despre cel mai avansat program de juicing – detox pentru corp, minte și spirit din România.

Bilete disponibile pe www.dogoodacademy.ro

Celebra americancă vine pentru prima dată în România la invitația Do Good Academy în cadrul VEG FEST – săptămâna vegetarienilor din România.
A cucerit întreaga lume cu cărțile ei despre cum să trăiești sănătos, are 77 de ani și arată impecabil, este vegetariană de la 30 de ani și în ultimii ani a ales stilul de viață raw vegan. Mimi Kirk vine pentru prima oară în România și promite o întâlnire memorabilă.
La vârsta de 70 de ani a fost votată de PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) „cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani”. Mimi Kirk este autoare a mai multor best seller-uri internaționale, „Live Raw”, „Live Raw around the world” și “The Ultimate Book of Modern Juicing”.
Surpriza oferită de Do Good Academy și The Code – Holistic Detox for Body, Mind & Spirit este lansarea cărții “The Ultimate Book of Modern Juicing”, în limba română, cu ocazia evenimentelor lui Mimi Kirk în România.

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *