Conferinta gratuita – Bazele gatitului vegetarian, cu Chef Stefan Nita

later edit: S-au inscris peste 300 de oameni in primele 3 zile de cand am anuntat evenimentul! 🙂 Asa ca, am gasit o sala mai mare care sa ne primeasca pe toti.

Asadar, ne vedem sambata, 29 octombrie, intre orele 10:00 si 14:00 la Hotel Caro.

 

Suntem tare incantati ca seria de evenimente gratuite oferite de Asociatia Vegetarianilor din Romania si Do Good Academy continua cu o conferinta speciala: Bazele gatitului vegetarian, sustinuta de Chef Stefan Nita.

Stefan Nita este printre cei mai buni Chefi specializati in bucataria vegana si raw vegana din Romania, iar timp de 2 ore iti va dezvalui secretele bucatariei vegetariene.

Fie ca esti la inceput de drum, fie ca esti deja experimentati, aceasta conferinta este modul ideal prin care poti descoperi noi abilitati si prin care vei putea reinterpreta orice reteta fara a folosi produse animale.

Vei explora diferite retete, veti invata noi tehnici si veti afla despre noi ingrediente.

Evenimentul este cu intrare libera, pe baza de inscriere la adresa inscrieri@asociatiaveg.ro.

De ce evenimentul este gratuit? Deoarece ne asumam rolul de a aduce inspiratie si informare libera. Credem cu tarie in ce facem si dorim ca o parte din evenimentele si proiectele noastre sa fie cu acces liber. Sunt oameni si companii care ne sustim sa facem acest lucru posibil. Daca doresti sa faci parte dintre ei, poti dona cat doresti chiar in seara evenimentului. Multumim 🙂

Evenimentul este organizat de Asociatia Vegetarienilor din Romania si Do Good Academy, cu sprijinul Velpitar, Revista Ioana, Carticica Practic si Slowly Veggie.

 

 

 

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *