Lansarea Kit-ului “Cum sa slabesti fara nutritionist”

Prietena noastra Florentina Gionea v-a pregatit un eveniment special. Iata ce ne spune despre asta:

“A venit momentul sa va anunt cu mare bucurie finalizarea unui proiect de suflet pe care il pregatesc inca de la inceputul acestui an. Astfel va invit sa luati parte la un eveniment deosebit in care voi lansa in Bucuresti Kit-ul „Cum sa slabesti fara nutritionist!”, ce cuprinde Jurnalul personal de Detoxifiere si audiobook-ul “24 de trucuri prin care sa topesti kilogramele in plus”.

Acest kit este dedicat persoanelor care vor sa slabeasca prin adoptarea unui stil de viata sanatos si care vor sa topeasca kilogramele in plus. Kitul este un ghid foarte bun pentru oricine doreste sa obtina toate aceste lucruri singur de acasa.
In cadrul lansarii veti afla trucuri despre slabire, detoxifiere fizica, mentala si emotionala. Vor fi noutati in materie de nutritie, veti avea parte de multe surprize, precum si de o tombola cu premii de la sponsorii nostri.

Cand: Duminica 16 octombrie
Ora: 11-13
Locatia: Mind Evolution Society, str Lunei nr 5, etaj 2, sala Happiness

Participarea la eveniment se face in baza invitatiei gratuite pe care o obtineti accesand link-ul de de mai jos si nu este conditionata de achizitionarea kit-ului:

INVITATIE

Programul evenimentului:
11:00-14:00

Pentru fiecare kit achizitionat, in valoare de 120 lei, la lansare donezi 5 lei pentru copiii bolnavi de cancer. Este bine de stiut, ca poti achizitiona si separat Audiobook-ul “24 de trucuri prin care sa topesti kilogramele in plus” la pretul de 90 lei sau Jurnalul personal de Detoxifiere la pretul de 50 lei. Ai la alegere!
Proiect sustinut de: Eisberg, Solaris, Bonduelle, Vel Pitar, Himalaya


De-abia astept sa ne vedem!

Cu veselie,
Florentina Gionea”

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *