The Veggie Food Day, cu Iubim si Gatim

Prietenii nostri de la Iubim si Gatim au pregatit ceva special pentru voi.
Iata mai multe detalii:

Va invitam la o zi speciala cu cei mai buni Chefi vegani din tara sa degustati preparate unice, delicate, aromate si mai ales nutritive, vineri 31 Martie 2017, la Ella Center din Bucuresti.

Prezentare Chefi si retetele pe care le degusta:
1. Florentina Gionea – Salata acrisoara-amaruie si Salata fresh proteica
2. David Vladascau – Para aromatizata ca la Chefi la Cutite si o bautura surpriza
3. Alina Alexandrov – Icre de amaranth si tort de ciocolata cu zmeura
4. Marieta Vlad – Supa crema delicioasa de mazare
5. Beatrice Poszar – Pate de caju improspatat cu legume
6. Cella Buciuman si Gina Patru – Hummus cu ghimbir si Nutella
7. Andreea Iris – Healthy Snack Pack pentru birou

Program
10.00 – 10:45 – Beatrice Poszar
11.00 – 11.45 – Marieta Vlad
12.00 – 12.45 – Cella Buciuman si Gina Patru
12:45 – 14.00 – Pauza
14.00 – 14.45 – Florentina Gionea
15.00 – 15.45 – David Vlasascau
16.00 – 16.45 – Alina Alexandrov
17.00 – 17.45 – Andreea Iris
18.30 – Lansare de carte Alina Alexandrov (Barbu) – “De la Alina cu Dragoste”, retete raw vegane pline de gust si viata

Oamenii au devenit din ce in ce mai constienti de faptul ca o minte sanatoasa poate locui doar intr-un corp sanatos, iar cele mai la indemana schimbari pe care le pot face sunt la nivelul alimentatiei.

Aceasta carte isi propune sa va duca intr-o calatorie in lumea bucatariei raw gourmet. Va ofera o alternative sanatoasa si gustoasa de a va hrani. Este important sa ne ingrijim de starea noastra de sanatate si de bine, dar este grozav ca in acelasi timp ne putem bucura si de gustul extraordinary al preparatelor vegan si rawvegan. Veti descoperi o lume plina de savoare si arome. Aveti ocazia sa experimentati zeci de retete originale, usor de realizat, care va vor convinge ca bucataria vegana este un domeniu vast cu posibilitati nelimitate de combinare a condimentelor si alimentelor.

Retetele pe care le gasiti in carte le puteti folosi ca baza pentru a crea noi preparate cu noi gusturi adaptate preferintelor dumneavoastra. Fiti indrazneti si experimentati.

Cartea isi propune de asemenea sa va insufle dragostea si pasiune apentru gatit, care este un process complex prin care ne hranim intreaga fiinta.

Un bucatar fericit va face intotdeauna o mancare “fericita”.

Alina Alexandrov (Barbu) este raw food chef certificate de peste 3 ani. Este fondatoarea primului Alina Barburestaurant raw vegan din Constanta si creatoarea conceptului Pofta de Verde. Organizeaza cursuri de gatitit raw vegan pentru pasionati, sustine traininguri si creaza meniuri vegane pentru restaurantele care vor sa abordeze acest domeniu culinary. A participat la concursuri nationale si international de gastronomie unde a obtinut medalii de aur si argint.

Este bucatar certificate in Romania, a absolvit 3 scoli de bucatar (Bucatar, Bucatar sef, Bucatar Vegetarian) si scoala de Raw Chef de la Body Mind Institute Canada. Pe langa acestea este licentiate in Ecologie si Protectia Mediului (domeniul biologie) si absolvent de masterat in domeniul “managementul impactelor de mediu”.

In cadrul lansarii vom povestii despre viata si bucatarie vegana si vom avea la dispozitie un buffet cu preparate vegane delicioase pregatite cu dragoste de Alina .

Investitie: 150 lei, 95 lei daca te inscrii pana la 25 martie
Profitul este donat catre Campania Nationala “Energie in Farfurie si la Scoala Bucurie”, ce se va lansa in luna aprilie la nivel national.
Pentru inscriere click aici:
https://goo.gl/forms/4V4GpkBzbdu98tx82

Va asteptam cu drag,
Echipa Iubim Si Gatim

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *