Atelier de Branzeturi Vegane – 23 septembrie 2017

Te invitam cu drag la atelierul de Branzeturi vegane, unde Chef Stefan Nita te va invata sa faci lapte, branzica (de intins pe paine), mascarpone, ricotta, cascaval, parmezan, feta si alte cateva branzeturi, toate vegane si delicioase.

Se estimeaza ca organismul asimileaza sub 20% din calciul prezent in lapte. Adica asimilam mai mult calciul preluat din sucurile de fructe sau legume cu frunze de culoarea verde inchis, pentru ca ele abunda in calciu, magneziu si flavnoide, combinatie absolut necesara pentru absorbtia corecta.

Cea mai mare concentratie de calciu utilizabil se gaseste in semintele de susan si in plantele marine (ex: alge). Semintele de chia, legumele cu frunze verzi, semintele de in si migdalele sunt alte surse excelente de calciu.

Prin pasteurizarea laptelui, mineralele sunt ionizate, modificandu-si efectul alcalin in acid. Acest fapt favorizeaza aparitia calculozei, epuizarii musculare, inflamatiei tractului gastrointestinal, etc.

In cadrul atelierului Lactate vegane, iti vom oferi alternative pentru lactate. Vei invata totul despre lactatele vegane, ce inseamna si cum se prepara.

Data: Sambata, 23 septembrie 2017
Locatie: Kuxa Studio – Str. Putul lui Zamfir nr. 36, Etaj 3, Sector 1, Bucuresti
Participanti: 20 posturi de gatit
Interval orar: 10:00 – 14:00
Pret: 300 lei

Pentru inscrieri sau alte intrebari te rugam sa ne contactezi la diana.luppa@gmail.com sau 0742.070.242

Te asteptam cu drag!

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *