Meat Replacement – Lectie de gatit

Nu ne este dor de gustul carnii, insa ne e dor de chiftelute, perisoare, burgeri, sau chiar bacon.
Chef Stefan Nita te invata cum sa prepari in varianta vegana mancarurile de care uneori iti e dor. Sau cum sa pregatesti o masa vegana pentru un iubitor de carne, astfel incat sa nu simta lipsa ei.

Vineri, 3 noiembrie, la Kuxa Studio din Bucuresti va avea loc atelierul “Meat Replacement”, din cadrul seriei de evenimente “Bazele gatitului vegetarian”.

Vei gati cot la cot cu Chef Stefan Nita si vei afla cum bucataria vegetariana poate semana uimitor cu cea bazata pe preparate din carne. Doar ca e mult mai sanatoasa 🙂

Chef Stefan Nita este unul dintre cei mai apreciati bucătari ce a consliliat peste 70% din businessurile existenta in zona Raw din Romania.
Cu o experianta bogata in domeniu, este printre primii specialisti care au conceput si livrat preparate vegane si raw vegane la nivel de restaurant si bucatarie profesionala in Romania.
Desi are cateva cursuri si certificari in buzunar, Stefan spune ca are un singur maestru – Natura si Viata in toate manifestările ei.

Mereu in cautarea gustului perfect, a calatorit si experimentat bucatarii variate, stiluri de gatit diferite atat in tara cat si in strainatate, acumuland o experienta pe care el o numeste mai mult umana, senzoriala sau emotionala si pe care incearca de fiecare data sa o transpuna in preparatele sale.
A dezvoltat si latura de consiliere profesionala si personala, oferind suport atat pentru companii, restaurante, firme de catering cat si pentru evenimente private, lectii de gatit si initieri in bucataria vegetariana, vegana si raw vegana.

Cand si unde are loc Atelierul Meat Replacement.

Data: Vineri, 3 noiembrie 2017
Locatie: Kuxa Studio – Str. Putul lui Zamfir nr. 36, Etaj 3, Sector 1, Bucuresti
Participanti: 15 posturi de gatit
Interval orar: 18:00 – 22:00
Pret: 300 lei

Pentru inscrieri sau alte intrebari te rugam sa ne contactezi la diana.luppa@gmail.com sau 0742.070.242

Te asteptam cu drag!

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *