Deschide-ti propria cofetarie Raw- Curs profesionist

Daca visul tau e sa-ti deschizi o Cofetarie Raw-vegana sau vrei sa devii profesionist in domeniu, ai oportunitatea de a afla exact cum sa faci asta.

Timp de doua zile, doi Chefi te vor invata tot ce trebuie sa stii despre universul dulciurilor Raw.
Vei invata sa faci in varianta raw vegana ciocolata, biscuiti, fursecuri, rulada, cozonac, inghetata, torturi cu un blat, cu doua, din nuci, fara nuci, tipuri de aluat, umpluturi, glazuri. Ce mai, vei stii tot ce e nevoie sa stii pentru a creea un meniu fabulos in propria ta Cofetarie Raw.

Cursul este sustinut de doi din cei mai indragiti Chefi din Romania: Chef Stefan Nita si Raw Vegan Chef Gabriela Oltean.

Stefan Nita este unul dintre cei mai apreciati bucătari ce a consliliat peste 70% din businessurile existenta in zona Raw din Romania.
Cu o experianta bogata in domeniu, este printre primii specialisti care au conceput si livrat preparate vegane si raw vegane la nivel de restaurant si bucatarie profesionala in Romania.
Desi are cateva cursuri si certificari in buzunar, Stefan spune ca are un singur maestru – Natura si Viata in toate manifestările ei.

Mereu in cautarea gustului perfect, a calatorit si experimentat bucatarii variate, stiluri de gatit diferite atat in tara cat si in strainatate, acumuland o experienta pe care el o numeste mai mult umana, senzoriala sau emotionala si pe care incearca de fiecare data sa o transpuna in preparatele sale.
A dezvoltat si latura de consiliere profesionala si personala, oferind suport atat pentru companii, restaurante, firme de catering cat si pentru evenimente private, lectii de gatit si initieri in bucataria vegetariana, vegana si raw vegana.

De curand, si-a infiintat propriul laborator de cercetare unde experimenteaza si dezvolta produse pentru companiile care isi doresc in portofoliu lor produse create dupa principii sanatose si etice.

Pasiunea pentru bucatarie este sustinuta de mai bine de 7 ani si de o practica meditativa continua, slefuita in retreaturi de meditatie, cunostere interioara si explorare a subconștientului.

Deviza lui Stefan in bucatarie este: Hrana te hraneste si manacarea te mananca!

Despre Raw Vegan Chef Gabriela Oltean

In 2011, printr-o imprejurare nefericita Gabriela a descoperit hrana vie.
Din acel moment a inceput sa-si schimbe stilul de alimentatie si de viata.
A inceput sa gateasca la inceput pentru familie si prieteni insa la indemnul acestora a inceput sa-si puna la punct un profil pe facebook denumit “DELICIOUS RAW , dulciuri bune raw de tot!”
Profilul a fost un real success inca de la primele postari si in scurt timp a fost remarcat de raw chef Ligia Pop , promotoarea stilului de alimentatie raw vegana in romania, care a invitat-o sa participe la cea mai prestigioasa expozitie de profil “RAW GENERATION EXPO” desfasurata anual la Bucuresti.
Din acel moment, Gabriela de formatie inginera, si- a dorit sa poata studia cat mai multe despre alimentatia raw vegana si a decis sa faca acest lucru peste ocean la Graff Academy din Rooswelt, Atlanta.
A absolvit cursurile si s-a intors acasa cu “un sort “ de raw chef precum si cu titlul de Initiator in Stiinta Nutritiei prin Hrana Vie;
Delicious Raw devenea din vis realitate si in toamna anului 2013 isi deschidea portile, in centrul vechi al orasului Brasov, micuta pravalie cu dulciuri, sucuri si mancare raw vegana, delicioase si pline de savoare!
In paralel, raw chef Gabriela, a inceput sa sustina ateliere de bucatarie raw in Brasov, Bucuresti, Constanta, Piatra Neamt, atat pentru nivel de incepatori cat si pentru avansati si sa-si diversifice gama de produse in cadrul pravaliei.
De la painici,” branza”, sarmalute, salata “boeuf” cu maioneza de nuci, supe crème, borsuri, pana la delicioasele torturi cu blat de migdale sau nuci , cu crème fine de caju si nuci de macadamia sau inghetate si clatite raw toate asteapta sa fie descoperite de voi impreuna cu raw chef Gabriela Oltean in cadrul atelierelor de gatit sau la pravalia Delicious Raw!

PROGRAM

Cursul profesionist de dulciuri Raw vegane se desfasoara pe parcursul a doua zile, vineri 24 noiembrie si sambata, 25 noiembrie, intre orele 09:00 si 18:00.
Iata structura cursului:

ZIUA 1 – CIOCOLATA, PATISERIE, INGHETATA
INGREDIENTE FOLOSITE IN PREAPARAREA DULCIURILOR RAW
ECHIPAMENT
2.1 CIOCOLATA
Ciocolata –reteta de baza;
Temperarea ciocolatei
Trufe de ciocolata
Bomboane umplute de ciocolata
Batoane de ciocolata
Smoothie de ciocolata
Pauza
3.1 PATISERIE RAW
Biscuiti si fursecuri; tipuri de aluat, umpluturi, gem(exemplificare 2 retete)
Rulada, cozonac; tipuri de aluat(exemplificare 2 retete)
Elemente folosite pentru decoratiuni;
3.2. INGHETATA

ZIUA 2 – TORTURI SI PRAJITURI IN STRATURI
3.3 TORTURI
Tort cu unul sau doua blaturi de nuci (exemplificare o reteta)
Tort cu blat din pulpa de nuci (exemplificare o reteta)
Tort fara blat de nuci (exemplificare o reteta)
pauza
3.4 PRAJITURI IN STRATURI
Tipuri de aluat, umpluturi, glazuri(exemplificare 3 retete)
Decorare torturi;
Degustare 🙂

Numarul participantilor va fi de 8 si vor lucra cot la cot cu cei doi Chefi.
Fiecare participant va primi diploma de participare si evaluare oferita de cei doi Chefi si de Asociatia Vegetarienilor din Romania.

Inregistrarile la curs se fac pe principiul primului venit.

Costul cursului este de 800 E.
Daca te inscrii pana la data de 10 noiembrie vei beneficia de o reducere de 200E.

In pret este inclus si un mini curs de finantare, in care vom discuta despre ce variante de finantare ai avea, si iti oferim si doua sesiuni de consultanta in marketing (te vom sprijini in construirea unei imaginii a noii tale Cofetarii Raw).

Pentru mai multe detalii despre Curs si pentru inscrieri, te rog trimite mail la diana.luppa@gmail.com sau suna la 0742.070.242

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *