Branza Brie Vegana

Da, te poti bucura de Brie, chiar daca ai ales sa ai un stil de viata vegan. Aceasta branza moale si delicioasa merge perfect pe o bagheta proaspata, cu fructe sau chiar ciocolata.

Ai nevoie de:

  • 2 1/2 cana caju, inmuiat pentru 4-6 ore
  • 1/2 cana ulei de cocos topit
  • 2 linguri faina de orez
  • 1/4 cana seminte de canepa
  • 1 1/2 lingura sirop de artar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1/8 lingurita sare de Himalaya
  • cateva crengute de cimbru proaspat
  1. Pune intr-un blender jumatate de caju, faina de orez si uleiul de cocos. Blenduieste pana se transforma intr-o pasta.
  2. Adauga siropul de artar, 2-3 crengute de cimbru proaspat, scortisoara, sarea de Himalaya si semintele de canepa. Amesteca pana cand totul e blenduit.
  3. Adauga restul de caju si mai blenduieste pentru 2 minute.
  4. Pune hartie de copt intr-un vas patrat.
  5. Pune mixul de caju in vas si scutura-l de cateva ori pe blat, pentru a te asigura ca mixul se aseaza bine in vas. Apoi, cu un cutit, aranjeaza partea de sus a amestecului.
  6. Pune vasul la frigider pentru cel putin 4 ore.
  7. Pana se raceste poti prepara un topping delicios amestecand fructe uscate taiate bucati mici, cu fistic zdrobit si cu restul de cimbru proaspat.
  8. Scoate vasul din frigider cu 10 minute inainte de a servi. Pune amestecul de fructe uscate si fistic deasupra, daca doresti.

Pofta buna!

 

 

 

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *