Craciun vegetarian – Atelier de gatit

Oare putem replica bunatatea si bogatia mesei de Craciun in varianta vegetariana? Cum vegetarianizam cele mai cunoscute preparate de sarbatori si ce alte bunatati putem adauga?

Afla sambata, 9 decembrie 2017 si miercuri 13 decembrie 2017, de la cel mai cunoscut Chef vegetarian: Chef Stefan Nita.

Sambata, 9 decembrie, intre orele 10:00 si 14:00 sau miercuri, 13 decembrie, intre orele 18:00 si 22:00, vei invata sa prepari bunatati vegetariene pentru masa de Craciun.
Vom pregati piftie, salata de boeuf, ciorba de burta fara burta, sarmale, cozonaci, toate vegane si extrem de delicioase.

Atelierul este organizat de Asociatia Vegetarienilor din Romania, cu sprijinul Velpitar.

Costul atelierului este de 300 lei.

Avem 15 statii de lucru, si fiecare dintre participanti va gati cot la cot cu Chef Stefan Nita. 🙂

Pentru inscrieri si informatii, te rog contacteaza-ne la diana.luppa@gmail.com, sau 0742.070.242.

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *